marți, 9 februarie 2010

10

Alice ma ajuta sa trec peste faptul ca sunt vampir,Carlisle discuta cu mine mereu cand ma simteam deprimat.Chiar si Emmett era mereu acolo pentru mine desi metoda lui de a-mi ridica moralul era sa arunce cu lucruri marunte variind de la mingi de tenis pana la ratuste de plastic,ceea ce mi se parea enervant acum.Si acum,era o cale ,pentru mine, sa pot ajuta pe altcineva ,desi asta nu avea sa se intample daca Leah nu avea sa se arate.
Mi-am amintit ceva ce m-a facut sa ma ridic.Din nefericire,asta a facut ca un proiectil aruncat de Emmett sa ma loveasca in cap.
-Emmett!am marait ,prefacandu-ma suparat.
A aruncat o alta rata de plastic,care mi-a lovit umarul.
Mi-am dat ochii peste cap si am iesit din living,plecand spre bucatarie,cea mai linistita camera din casa unor vampiri.
Aici am incercat sa ma concentrez pe amintirea recuperata.Ce il facuse pe Edward sa reactioneze asa ciudat in acea zi cu Leah?Ce citise el in mintea ei de l-a facut sa para asa nerabdator?Nu ma puteam gandi la niciun motiv ca Edward sa fie ingrijorat referitor la viata privata a Leahei.Eram curios de motivele din spatele acestui motiv,dar sa-l intreb pe Edward cu privire la gandurile ei era ca si cand i-as fi citit jurnalul.Si nu cred ca Leah ar fi dorit asta.Asa ca am decis sa o las balta ,sperand ca voi avea posibilitatea sa o intreb chiar pe Leah despre asta intr-o zi.


***

Motivul pentru propria-mi nerabdare s-a dezvaluit curand.Primul lucru care l-am observat a fost Edward care s-a oprit brusc din cantatul la pian ca sa il priveasca pe Carlisle.Linistea care s-a instalat a fost brusc intrerupta de vocea sa.
-La ce te referi?A vorbit tare ,desi Carlisle il ausea perfect.Eram obisnuit ca Edward sa raspunda gandurilor noastre tare,dar era enervant sa nu stii despre ce vorbeau
Edward a inghetat,probabil la un at gand al lui Carlisle.L-am simtit incordat
S-a uitat la Bella.
-Nu vreau sa plecam din Forks,a zis el,acum vorbind usor.Cuvintele sale au cauzat un val de emotii in camera.

0 comentarii: